**Bine ati venit la capionatu nostru de FIFA 08**
 
AcasaCautareInregistrareConectare

Distribuiţi
 

 !!! REGULAMENT !!!

In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 111
Data de înscriere : 03/03/2009

!!! REGULAMENT !!! Empty
MesajSubiect: !!! REGULAMENT !!!   !!! REGULAMENT !!! EmptyMier Mar 04, 2009 2:04 pm

1. Toate Bug-urile(combinaţiile de taste interzise) dintr-un meci trebuie dovedite cu print-screen, altfel nu se ia în considerare reclamaţia !

2. Corner,out,Q+W si C+A .
Este interzis(ă) marcarea golului direct din corner precum,executarea acestuia pe bara si executarea autului in careul de 6 m. De asemenea este interzisa folosirea combinatiilor Q+W si C+A din propriul teren.Folosirea repetata a acestei combinatii sau marcarea unui gol rezultat din aceasta combinatie duce la pierderea meciului cu 4-0.

Asadar scorul de 4-0 va fi folosit atunci cand un jucator marcheaza direct din corner,executa cornerul pe bara sau executa out-ul in careul de 6 metri sau foloseste combinatiile Q+W si C+A din propriul teren

3. Scorurile decise de organizator / moderatori altfel decât prin meci vor fi următoarele:
a) 1 - 0 va marca meciul tras la sorţi
b) 3 - 0 va marca meciul pierdut prin neprezentarea adversarului sau refuzul acestuia de a juca.
c) 4 - 0 va marca meciul pierdut pentru folosire de bug (combinaţii de taste interzise)
d) 5 - 0 va marca pierderea meciului pentru trişare
e) 10 - 0 va marca pierderea meciului pentru înjurături sau chiar, dacă procedeul se repetă iterativ, instigare (de genul "eşti varză", etc.)
f) Pentru abandon clar in timpul meciului se decid următoarele scoruri :
~ 3 - 0 va marca pierderea meciului pentru abandon în timpul partidei la un scor cu diferenţă de minim 1 gol.
~ 7 - 0 va marca pierderea meciului pentru abandon în timpul partidei la un scor cu diferenţă de minim 3 goluri.
~ 14 - 0 va marca pierderea meciului pentru abandon în timpul partidei la un scor cu diferenţă de minim 6 goluri.
!!! IMPORTANT : Meciul se consideră abandonat şi se aplică scorul pentru abandon numai dacă meciul nu a depăşit minutul 88, dacă după minutul 88 se abandonează meciul scorul rămâne cel din teren !

4. De câte ori se începe mingea de la jumătatea terenului (începutul unei reprize sau după un gol primit) aceasta se face obligatoriu cu o pasă înapoi în propriul teren. Începerea prin şutul direct spre poarta adversă sau prin dribling în terenul advers este interzis(ă). Dacă se înscrie un gol în acest caz, se pierde meciul cu 4-0; daca omul paseaza in fata odata se intelege ca nu si-a dat seama, dar sa nu se repeta si sa nu aiba ocazie.

5.
În cazul întreruperii unui meci din cauza unei conexiuni slabe, se va ţine cont de minutele jucate şi de scorul înregistrat în acel moment. Spre exemplu un meci întrerupt în minutul 20, se va relua şi se va juca până în minutul 70, (în nici un caz nu se va proceda la pasarea mingii între jucători în primele 20 de minute). După însumarea a 90 de minute scorul se va cumula şi se va determina rezultatul final al partidei. În cazul în care un jucător primise o eliminare înainte de întreruperea conexiunii, se va recreea situaţia – imediat din acel moment urmând a se juca minutele restante.

6. Este interzisă tragerea de timp la FIFA 08 şi se sancţionează chiar cu pierderea meciului ! ( Prin tragere de timp se inţelege pasarea continuă a mingii de minim 8 ori între apărători sau mijlocaşi în terenul propriu fără ca adversarul să intervină. Când portarul are mingea în mână şi apare că sau scurs cele 6 secunde nu se consideră tragere de timp că el oricum degajează singur. De exemplu oprirea jucătorului din meci în terenul advers sau lângă linia de colţ nu se consideră tragere de timp, pentru că acţiunea se desfaşoară în terenul adversarului !

7. Regula "bombardamentului". Se interzice "bombardamentul" cu mesaje - peste 10 mesaje în mai puţin de 10 ore. În cazul în care se produce un astfel de "bombardament", acesta nu produce niciun fel de consecinţe (nu se poate acorda meci pierdut cu 3 - 0, nu se poate face reclamaţie pentru eventualele înjurături). Jocurile trebuie să se desfăşoare la înţelegere.
Se va considera acest gen de atitudine (mesaje dese la diferenţe scurte de timp) ca o provocare şi dacă reacţia celui deranjat nu este una prea vehementa şi se rezumă la o expresie enervată, acesta să fie doar avertizat. De asemenea cel care uzează de acest gen de mesaje să fie avertizat. La recidive, bineînţeles sancţiuni pentru amândoi.

8. Blaturi. Tentativele DOVEDITE de blat se pedespsesc prin descalificare şi pierderea tuturor meciurilor din respectiva competiţie, de către ambii concurenţi.

9. Setarile jocului :
Half Length: 6 min
Difficulty Level: World Class
Keeper Difficulty Level: World Class
Game Speed: Normal sau Fast (fiecare după preferinţe pentru viteza jucătorilor)
Injuries: On
Offsides: On
Bookings: On
Nerespectarea setarilor impuse ptr jocul FIFA 08 precizate anterior duc la pierderea meciului cu scorul de 3-0.In cazul in care ni se aduce la cunostinta de la mai multi participanti ca unul din concurenti nu respecta setarile impuse va pierde meciurile cu adversari ce au facut reclamtie cu scorul de 3-0.
Sus In jos
http://best-game-08.rabbit-forum.net
 
!!! REGULAMENT !!!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Fifa 08 :: *Regulament Fifa 08*-
Mergi direct la: